BIO HOUSEKEEPERS

 

Jake Reese en Nick Faulhaber hebben de handen ineen geslagen voor hun nieuwste act 'De Housekeepers'.

De Housekeepers hebben een set van een uur waarin de grootste dance en house hits van elk jaar voorbij komen, van 1991 tot en met 2017. Elk jaar een knaller van 1,5 minuut. Uiteraard zingt Jake Reese een aantal van zijn eigen hits waaronder 'Mad World' met DJ Hardwell. De Houseekepers act is een groot feest der herkenning. Het dak gaat er gegarandeerd af!

 

 

BIO JAKE REESE 

 

In 2010 won hij X Factor en werd hij landelijk bekend als 'Jaap Reesema'. Tegenwoordig zingt hij in het Engels en treedt hij op als 'Jake Reese'. Hij schrijft nummers voor DJ Hardwell, Sam Feldt, Lost Frequencies, etc. Hij schrijft ze niet alleen, hij zingt ze ook en als Jake Reese gaat hij de wereld over. In 2015 won Jake 'The Best Vocal Award' bij de International Dance Music Awards in Miami.

 

BIO NICK FAULHABER

 

Geboren en getogen in Oldenzaal. Nick is al zijn hele leven met muziek bezig. Vanaf zijn 16e staat hij elk weekend achter de draaitafels. Mensen in Twente hebben hem kunnen bewonderen de afgelopen jaren op onder andere de Hemelgames, Boeskool at the Beach, Twentse Lente Festival, etc. Tegenwoordig draait hij door het hele land en heeft hij ook zijn eerste internationale boekingen er op zitten. Hij is daarnaast ook al sinds jonge leeftijd actief als producer en in 2017 komt zijn eerste solo single uit.